Дружество „Реком Импекс“ ЕООД, собственик на марката „GoRoLe ORGANICA„, беше създадено през 2019 г.
След дълги години успешно кариерно развитие в глобалния корпоративен свят, група ентусиасти решихме да разработим собствен проект, а именно органичния компост „GoRoLe ORGANICA„.

Всичко започва от място за временно съхраняване на битови отпадъци и търсене на ползи от тях. От един вид отпадък се достигна до други видове: зелена маса, животинска тор, растителни отпадъци, био отпадъци, дървесни отпадъци и други, както и до различните методи на преработка.
От нашите прародители знаехме някои основни правила за ползите и недостатъците на прясната животинска тор.
От друга страна, през последните няколко десителетия наблюдаваме агресивно използване на природните ресурси, в частност почвите. Износването на почвите, чрез постоянното им третиране с минерални (синтетични) торове, липсата на грижа за природните ресурси, всичко това доведе до липсата на вкус в плодовете и зеленчуците и до необходимостта от употребата на биологични (органични) торове.

Тези торове са резултат на естествени процеси. Работят чрез бавно освобождаване на хранителните вещества, които обаче се усвояват напълно от почвите като не само подхранват повечето растения, но и възстановяват и/или обогатяват почвите, подобряват влагозадържането, и прозвеждат продукти, които са здрави, с вкус и без вредни последствия за здравето и на възрастни, и на деца.
Така, в резултат на една идея, изследването на пазарните възможности и придобития опит, стартира и самия производствен процес на органичен тор, чрез процес на компостиране. С много ентусиазъм, усилия, и идеи на целия екип се появи „GoRoLe ORGANICA“. Продуктът, който работи за здравето и бъдещето на хората.